Meer dan alleen kwaliteit

Bij Vaneveld Bewindvoering vinden we dat het leveren van kwaliteit niet stopt bij alleen voldoen aan de eisen die gesteld worden door de wetgever. Medewerkers worden ook  geselecteerd op menselijke kwaliteiten.

Onze medewerkers zijn van nature zorgzaam en hanteren een persoonlijke benadering. Het gaat om uw financiën en wij weten hoe belangrijk financiële stabiliteit is. 

01

Rechtspraak

Wij voldoen aan het besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren. Wij worden elk jaar getoetst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

02

Branchevereniging

Lid van Horus  de Branchevereniging van Professionele Mentoren, Curatoren, Bewindvoerders en Inkomensbeheerders, en voldoen elk jaar aan de externe audit.

03

AFM

Aangesloten bij de Stichting Financieel Toezicht Inkomensbeheer van de AFM en voldoen aan de gestelde eisen. Deze stichting heeft een collectieve vergunning AFM.

“Kwaliteit leveren is zoveel meer dan alleen voldoen aan de wet en regelgeving”

persoonlijke benadering

Onze filosofie

De wet-en regelgeving omtrent beschermingsbewind is de laatste jaren enorm gegroeid, waar wij als professioneel bewindvoerderskantoor erg blij mee zijn.

Wij zijn erg trots op ons verdiende lidmaatschap bij de Branchevereninging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders.

Tevens heeft het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM beoordeelt, dat wij voldoen aan het besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren. Wij worden elk jaar getoetst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Buiten deze eisen, welke gesteld worden aan professionele bewindvoerders, vinden wij het belangrijk dat de klant niet het idee heeft dat zij een nummer zijn. 

Transparant

Transparantie zorgt voor helderheid en duidelijkheid. Daarom kan elke cliënt 24 uur per dag, 7 dagen per week digitaal inloggen in zijn dossier. Op onze website kan er ingelogt worden in het digitale dossier, zodat de cliënt een goed en helder beeld heeft wat er precies gebeurt in zijn of haar dossier. Openheid, zichtbaarheid en toegankelijkheid is voor ons zeer belangrijk.

Integer

Wij vinden het belangrijk dat elke medewerker eerlijk en oprecht is. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensband met de cliënt wat ten goede komt van de samenwerking tussen cliënt en bewindvoerder. Wij werken middels een gedrags-en beroepscode.

Vakkundig

Medewerkers voldoen aan de scholingseisen die gesteld zijn door de wetgever. Vaneveld Bewindvoering gaat een stap verder dan alleen voldoen aan de scholingseisen. Wij vinden het erg belangrijk dat zij het werk vanuit hun hart doen. De combinatie van juiste scholing en betrokken zijn bij je cliënten is één van de speerpunten van ons kantoor. Onze bewindvoerders zijn tevens jaarlijks verplicht bijscholing te volgen, waardoor zij up to date blijven van alle veranderingen in hun vakgebied.

Onze partners

Onze bewindvoerders staan voor u klaar

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Geachte lezer,

Zoals u allen al heeft meegekregen gaat Nederland vanaf dinsdag 15 december 2020 in een ‘harde’ lockdown. Dat betekent ook dat wij weer volledig thuis gaan werken tot einde datum welke door de overheid zal worden aangegeven. Verlengen zij, dan verlengen wij onze maatregelen ook. Wij zijn helaas genoodzaakt om diverse zaken per direct door te voeren om de druk bij onze medewerkers te verlagen.

  • Gelieve enkel per mail uw verzoeken/vragen indienen, en dat zal binnen 2 werkdagen worden behandeld.
  • Whatsapp gebruiken wij NIET meer! De reden hiervan is dat wij controle willen houden op de verzoeken/vragen, en wanneer een medewerker uitvalt door bijv. COVID kan een collega het niet opvangen.  En wij willen de continuïteit waarborgen.
  • Wij accepteren niemand meer op kantoor
  • Alle afspraken welke zijn ingepland gaan NIET door
  • Zittingen welke door de rechtbank zijn ingepland komen hoogstwaarschijnlijk te vervallen, maar daar bericht de rechtbank u apart over.
  • Telefonische bereikbaarheid enkel van maandag t/m donderdag tussen 10 en 12 uur op het bij u bekende 06 nummer. Het hoofdnummer is NIET bereikbaar daar wij NIET aanwezig zijn op kantoor. Maar voorkeur gaat nog steeds uit naar enkel mailen.

Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, maar ook wij moeten ons houden aan de lockdown, en ook de veiligheid waarborgen van zowel u als van onze medewerkers. Ook wensen wij de continuïteit te waarborgen en de druk te verlagen bij onze medewerkers. Wij vanuit Vaneveld Bewindvoering krijgen een hogere werkdruk dan normaal, omdat alles weer digitaal verricht moet worden.

Wij danken u voor uw begrip en dat wij allemaal ons steentje bijdragen.

TELEFOONNUMMERS MEDEWERKERS INCL. WERKTIJDEN KUNT U VINDEN ONDER CONTACT.

Vriendelijke groet,

Brigitte van Mierle