Wij helpen u graag

Welkom bij Vaneveld Bewindvoering! Op deze pagina vindt u het digitale intakeformulier. Wees gerust, niet alle velden zijn verplicht. We hebben het zo uitgebreid mogelijk gemaakt, zodat wij zoveel mogelijk informatie hebben om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onderaan het digitale intakeformulier heeft  u de mogelijkheid om documenten toe te voegen. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunnen we het formulier ook samen invullen.

Spoedaanvraag? Neem contact op

Opdrachtgevers

1 %
Particulier
1 %
werkgever
1 %
Zorg

Binnen 48 uur

In behandeling

Digitaal Intakeformulier

 

Op deze pagina treft u ons digitale intakeformulier aan, wij vragen behoorlijk wat informatie van u. Uiteraard kunt u ons ook bellen om een afspraak in te plannen om dit samen in te vullen. Niet alle velden zijn verplicht, mocht een veld niet van toepassing zijn, dan kunt u ‘nvt’ invullen.

Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens.Daarom verwerken wij uw gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevens bescherming (AVG). Het invullen dat dit intakeformulier is in zijn geheel vrijblijvend.

Geachte lezer,

Zoals u allen al heeft meegekregen gaat Nederland vanaf dinsdag 15 december 2020 in een ‘harde’ lockdown. Dat betekent ook dat wij weer volledig thuis gaan werken tot einde datum welke door de overheid zal worden aangegeven. Verlengen zij, dan verlengen wij onze maatregelen ook. Wij zijn helaas genoodzaakt om diverse zaken per direct door te voeren om de druk bij onze medewerkers te verlagen.

  • Gelieve enkel per mail uw verzoeken/vragen indienen, en dat zal binnen 2 werkdagen worden behandeld.
  • Whatsapp gebruiken wij NIET meer! De reden hiervan is dat wij controle willen houden op de verzoeken/vragen, en wanneer een medewerker uitvalt door bijv. COVID kan een collega het niet opvangen.  En wij willen de continuïteit waarborgen.
  • Wij accepteren niemand meer op kantoor
  • Alle afspraken welke zijn ingepland gaan NIET door
  • Zittingen welke door de rechtbank zijn ingepland komen hoogstwaarschijnlijk te vervallen, maar daar bericht de rechtbank u apart over.
  • Telefonische bereikbaarheid enkel van maandag t/m donderdag tussen 10 en 12 uur op het bij u bekende 06 nummer. Het hoofdnummer is NIET bereikbaar daar wij NIET aanwezig zijn op kantoor. Maar voorkeur gaat nog steeds uit naar enkel mailen.

Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, maar ook wij moeten ons houden aan de lockdown, en ook de veiligheid waarborgen van zowel u als van onze medewerkers. Ook wensen wij de continuïteit te waarborgen en de druk te verlagen bij onze medewerkers. Wij vanuit Vaneveld Bewindvoering krijgen een hogere werkdruk dan normaal, omdat alles weer digitaal verricht moet worden.

Wij danken u voor uw begrip en dat wij allemaal ons steentje bijdragen.

TELEFOONNUMMERS MEDEWERKERS INCL. WERKTIJDEN KUNT U VINDEN ONDER CONTACT.

Vriendelijke groet,

Brigitte van Mierle